قدرت فیلم

در طول همین مدت این همسایهها به مشکلاتی برمیخورند که فیلم این مشکلات را روایت میکند. «مایا» دختری جوان و زیبا، که برادر خود را در جنگ از دست دادهاست؛ بیخانمان، گشنه و بهدنبال کار است. به گزارش هالیوود ریپورتر، برد پیت و ویل اسمیت از گزینههای دیگر بازی در این نقش بودهاند. همانطور که طوفان در بیرون بیداد میکند، مهمانی شروع میشود و گروهی از افراد دور میزبان در اتاق پذیرایی مجلل عمارت خانوادگی جمع میشوند تا با چراغ خاموش، یک بازی معمایی قانع کننده، برای پیدا کردن قاتل را انجام دهند.همه چیز سرگرم کننده و شبیه به یک بازی است تا زمانی که یک نفر چشم خود را از دست میدهد و فردی دیگر واقعا به قتل میرسد. با اتمام دههی ۸۰ و با ورود به دههی ۹۰ شمسی، فیلمهای عاشقانه کماکان ساخته میشدند اما دیگر قوام فیلمهای دو دههی پیش را نداشتند و چیزی بهنام انتقاد و اعتراض درشان دیده نمیشد. این فیلم داستان جالبی دارد که با موقعیتهای طنز پیش میرود. آسو برای آمادگی در نقشآفرینی معشوقه شمسالدین (با بازی مهدی مرادی)، دو هفته پیش از فیلمبرداری به ایران رفت و ضمن پوشیدن لباس فیلم به رفتوآمد به خانه شهروندان ایرانی در نقاط مختلف پرداخت. در دورههای گذشته دو تندیس نیلوفر زرین و پروین زرین اهدا میشد؛ نیلوفر زرین مربوط به دوره اول برگزاری این جشنواره بود که نماد زن در ایران باستان است.

او با ساخت آژانس شیشهای (۱۳۷۶) به نقطهٔ اوج در کارنامه و زندگی حرفهای خود رسید تا جایی که جابر قاسمعلی، منتقد سینما، این فیلم را نماد سینمای دفاع مقدس خوانده است. به گزارش رکنا، شرکت فضایی «بلواوریجین» وابسته به جف بزوس، میلیاردری شناختهشده آمریکایی، موفق شد موشک نیوشپرد خود را با حضور شش زن به مرز بینالمللی فضا پرتاب کند و پس از یک سفر کوتاه ده دقیقهای، این گروه را به زمین بازگرداند. ↑ «معرفی منتخبان ۶ بخش از جشنواره فیلم پروین اعتصامی». ↑ ۲۲٫۰ ۲۲٫۱ «معرفی داوران جایزه «بهترین فیلمساز زن سال» جشنواره پروین». این رویداد پس از دو دوره عنوان خود را از جشنواره زنان فیلمساز به پروین اعتصامی تغییر دادهاست. داستان فیلم «زیر نظر» داستان ماجراهای دو رفیق به نامهای محسن با بازی رضا عطاران و امید با بازی امیر جعفری است. ↑ گیلان. «درخشش دو هنرمند گیلانی در چهارمین جشنواره بینالمللی پروین اعتصامی». ↑ «پرتره زنان شاخص ایرانی در جشنواره فیلم پروین اعتصامی».

این رویداد سینمایی در قالب ۲ بخش اصلی مسابقه فیلم کوتاه و مسابقه فیلم بلند سینمایی و در قالب ۸ زیر بخش شامل بخش زنان فیلمساز با موضوع «آزاد» و مردان فیلمساز با موضوع «زنان»، بخش تخصصی زنان سینماگر، بخش پرتره زنان شاخص ایرانی، بخش ادب و اندیشه پروین، بخش زنان و زندگی شهری با حمایت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و اداره کل امور بانوان شهرداری تهران، بخش توانمندسازی زنان و بازتاب نشاط در خانواده با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، بخش زنان و میراث فرهنگی با حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بخش جزیره کیش با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش و مسابقه فیلم بلند سینمایی با عنوان جایزه بهترین فیلمساز زن در تهران برگزار میشود. «جشنواره فیلم "پروین اعتصامی"، تکریم بانوان فیلمساز ایرانی است/ بخش ویژهای را به موضوع فرهنگ اختصاص دادیم». بخش اصلی جشنواره، مختص زنان فیلمسازی است که با موضوع آزاد فیلم میسازند و مردانی که در خصوص زنان به تولید فیلم میپردازند. فیلمبرداری گردید؛ با بودجهای معادل ۲۴ میلیون دلار تهیه و تولید شد و توانست به فروشی معادل ۴۲٬۷۸۲٬۴۶۳ میلیون دلار در گیشه، دست پیدا کند.

در دهه هفتاد کشورهای آفریقایی تونس و موریتانی که در محافل سینمایی کمتر شناخته شده بودند توانستند جوایز معتبری را از این جشنواره به دست آورند. هشتمین جشنواره ملی و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم پروین اعتصامی از ۲۸ مهر تا ۲ آبان ۱۳۹۳ برگزار شد. ↑ ۴٫۰ ۴٫۱ «فراخوان نهمین جشنواره ملی فیلم پروین اعتصامی منتشر شد». ↑ «فراخوان جشنواره فیلم پروین اعتصامی منتشر شد». در بخش بهترین فیلم مستند، تندیس پروین زرین، دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی به فیلم «سپیده دمی که بوی لیمو میداد» به کارگردانی آزاده بی زار گیتی اهدا شد. کارگردانی فیلم دوم برعهده الکساندر ویت، فیلم سوم راسل مالکای و فیلم چهارم را مجدداً پل اندرسون کارگردانی کرد. این اثر به کارگردانی ارسلان امیری ساخته شد و خود ارسلان امیری به همراه آیدا پناهنده و تهمینه بهرام نویسندگی آن را برعهده داشتند. عنکبوت درباره یکی از قاتلان زنجیرهای دهه هفتاد است که در شهر مشهد چندین زن خیابانی را به قتل رساند. سمانه جعفرجلالی در نقش اصلی فیلم بهعنوان دختری که ماجرای اصلی داستان حول او میچرخد، یکی از نقاط قوت بازیگری فیلم بود. تا زمان ابداع دیجیتال، هزینههای تجهیزات حرفهای فیلم و نگاهداری آنها نیز از جمله موانع اصلی در تولید، مدیریت، یا بازیگری در فیلمهای استودیوهای سنتی بهشمار میآمد.

اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد فیلم سینمایی ذبیح بهروز وثوقی بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.